DISA FJAL RRETH NESH

KUSH JEMI

Kompania jonë Mebling është furnizuese e makinave për përpunimin e drurit. Në gamën tonë të gjerë mund të gjeni gjithçka, nga makineritë themelore të përpunimit deri te makineritë shumë produktive dhe qendrat e përpunimit CNC. Duke qenë se motoja jonë është: " GJITHÇKA GJENI NË NJË VEND ", ne ofrojmë të gjitha llojet e mjeteve dhe aksesorëve.

Një makinë optimale është çelësi për një produkt me cilësi të lartë. Ne u ofrojmë klientëve tanë përvojën tonë profesionale në zgjedhjen e teknologjisë së duhur.


ME ÇKA MEREMI NE

Ne jemi partnerët tuaj në çdo hap: ju këshillojmë gjatë zgjedhjes, ne ofrojmë trajnim, instalim dhe kontroll të saktësisë së makinerive dhe natyrisht, ne kujdesemi për mirëmbajtjen dhe servisimin e makinerive gjatë periudhës së garancisë, si dhe pas skadimit të saj, ne ju furnizojmë me pjesë, pajisje dhe mjete.

  • këshilla për përzgjedhje
  • ne ofrojmë trajnime
  • instalim dhe verifikim
  • mirëmbajtje dhe servisim

NA NDIQËNI

Falë njohurive dhe përvojës që kemi fituar gjatë më shumë se 10 viteve të punës aktive, ne kemi përgjigje edhe për kërkesat më komplekse.

   


KUSH JEMI

Kompania jonë Mebling është furnizuese e makinave për përpunimin e drurit. Në gamën tonë të gjerë mund të gjeni gjithçka, nga makineritë themelore të përpunimit deri te makineritë shumë produktive dhe qendrat e përpunimit CNC. Duke qenë se motoja jonë është: " GJITHÇKA GJENI NË NJË VEND ", ne ofrojmë të gjitha llojet e mjeteve dhe aksesorëve.

Një makinë optimale është çelësi për një produkt me cilësi të lartë. Ne u ofrojmë klientëve tanë përvojën tonë profesionale në zgjedhjen e teknologjisë së duhur.


ME ÇKA MEREMI NE

Ne jemi partnerët tuaj në çdo hap: ju këshillojmë gjatë zgjedhjes, ne ofrojmë trajnim, instalim dhe kontroll të saktësisë së makinerive dhe natyrisht, ne kujdesemi për mirëmbajtjen dhe servisimin e makinerive gjatë periudhës së garancisë, si dhe pas skadimit të saj, ne ju furnizojmë me pjesë, pajisje dhe mjete.

  • këshilla për përzgjedhje
  • ne ofrojmë trajnime
  • instalim dhe verifikim
  • mirëmbajtje dhe servisim

NA NDIQËNI

Falë njohurive dhe përvojës që kemi fituar gjatë më shumë se 10 viteve të punës aktive, ne kemi përgjigje edhe për kërkesat më komplekse.