НЕКОЛКУ ЗБОРА ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ

Нашата компанија Mebling е снабдувач на машини за обработка на дрво. Во нашата широка понуда можете да најдете сè, почнувајќи од основни машини за обработка до високопродуктивни машини и CNC центри за обработка. Со оглед на тоа што нашето мото гласи: „НАЈДИ СÈ НА ЕДНО МЕСТО“, ние нудиме секаков вид на алатки и додатоци.

Оптимална машина е клуч за висококвалитетен продукт. Ние на нашите клиенти им го нудиме своето професионално искуство при изборот на вистинската технологија.


СО ШТО СЕ ЗАНИМАВАМЕ

Ние сме ваши партнери во секој чекор: ве советуваме при изборот, нудиме обука, монтажа и проверка на исправноста на машините и секако, се грижиме за одржувањето и сервисирањето на машините за време на гарантниот период како и по неговото истекување, ве снадбуваме со делови, додатоци и алатки.

  • совет при изборот
  • ние нудиме обука
  • монтажа и проверка на исправноста
  • одржување и сервисирање

СЛЕДЕТЕ НЀ

Благодарение на знаењето и искуството кое го стекнавме во текот на повеќе од 10 години активна работа, ги имаме одговорите дури и на најсложените барања.

   


КОИ СМЕ НИЕ

Нашата компанија Mebling е снабдувач на машини за обработка на дрво. Во нашата широка понуда можете да најдете сè, почнувајќи од основни машини за обработка до високопродуктивни машини и CNC центри за обработка. Со оглед на тоа што нашето мото гласи: „НАЈДИ СÈ НА ЕДНО МЕСТО“, ние нудиме секаков вид на алатки и додатоци.

Оптимална машина е клуч за висококвалитетен продукт. Ние на нашите клиенти им го нудиме своето професионално искуство при изборот на вистинската технологија.


СО ШТО СЕ ЗАНИМАВАМЕ

Ние сме ваши партнери во секој чекор: ве советуваме при изборот, нудиме обука, монтажа и проверка на исправноста на машините и секако, се грижиме за одржувањето и сервисирањето на машините за време на гарантниот период како и по неговото истекување, ве снадбуваме со делови, додатоци и алатки.

  • совет при изборот
  • ние нудиме обука
  • монтажа и проверка на исправноста
  • одржување и сервисирање

СЛЕДЕТЕ НЀ

Благодарение на знаењето и искуството кое го стекнавме во текот на повеќе од 10 години активна работа, ги имаме одговорите дури и на најсложените барања.